ИЗБЯГВАЙТЕ ИЛИ НАМАЛЕТЕ ДО МИНИМУМ
-
Готвене с микровълнови печки, тефлонови и алуминиеви съдове
-
Нагряване на храната повече от точката на кипене, пържене и печене
-
Кисели храни в контакт с метал, например поставянето на домати в купи от неръждаема стомана
-
Мазни храни в контакт с пластмасови повърхности
-
Пшеница, глутен, изделия от краве мляко, подсладени храни
-
Месо от животни, отглеждани за угояване и отлежало, както в колбасите
-
Изделия от соя, освен ако e покълнала или традиционно ферментирала, например мисо (miso)
-
Маргарин, готварско олио, трансмастни киселини, нагорещени олио и мазнини
-
Добавяне на химикали, изкуствени подсладители
-
Генетично изменени продукти
-
Безалкохолни напитки и предлаганите в търговската мрежа плодови сокове
-
Нишесте, смесено с високо протеинови храни или киселини
-
Пушенето, злоупотребата с кафе, чай, алкохол, лекарства
-
Старо приготвена или претоплена храна
-
Хлорирана и флуоризирана вода
- Метални легла, пружинни матраци, наличие на електрически мрежи около леглото
- Тоалетни чинии, които пречат на нормалното отделяне, те са по- скоро за седене, отколкото за изхождане! Използвайте ги като клекало или ги заменете с такова!
-
Флуоресцентно осветление, дигитални часовници, ТV и видео или CD игри
-
Синтетични дрехи, особено в контакт с кожата
-
Мъртви зъби (запълнени канали, различни видове метали в устата, например амалгамни смеси)
- Ваксиниране, особено многобройното и след скоро направена ваксина
Няма коментари:
Публикуване на коментар